Spiritualiteit & intuïtie

Stof tot nadenken
Spiritualiteit & intuïtie · 14. mei 2021
Ja, het klinkt lekker zweverig maar ik kan er niks aan doen, zo word je gewoon geboren. Jij bent het ook...puur en perfect. Door pijnlijke ervaringen van het leven wordt je aangeboren schittering bedekt met een laagje stof.

Spiritualiteit & intuïtie · 07. mei 2020
‘Jij bent de kracht zelf’. Dat is de ondertitel van het boek Spirituele Intelligentie van Dr. Altazar Rossiter dat ik aan het lezen ben nu ik wat meer tijd heb in deze periode van Corona. En zoals dat met boeken gaat die ik wil lezen, vaak liggen ze eerst een paar weken onaangeroerd op de keukentafel. De intentie en de zin is er wel om erin te beginnen maar er zijn andere dingen die mijn aandacht vragen. Tijdens één van onze gezamenlijke eetmomenten stelde één van mijn kinderen mij een...

Spiritualiteit & intuïtie · 17. oktober 2019
Volgen we altijd onze intuïtie? Of laten we vaker ons verstand de boventoon voeren? Deze blog gaat over de kracht van intuïtie en hoe je de relatie met je intuïtie kunt versterken.

Spiritualiteit & intuïtie · 06. juni 2019
Het roer om. Dat is makkelijk gezegd. Wat als je voelt dat je toe bent aan iets nieuws en er een deur is geopend die niet meer dichtgaat. Deze blog gaat over een nieuwe realiteit en de kracht van je intuïtie. Over heling en inspiratie en de blauwe kledingstukken in mijn kast. #energie #blog #expert #afscheidnemen #spiritualiteit #praktijkgeopend

Veronique Eijkelkamp

06 - 316 835 16

veronique@overlevenskunst.nl

Delden

KvK - 72984481

BTW - NL001650831B84