Eye openers

Overvallen worden door emoties - Philip

De afspraken hebben me veel meer in balans gebracht. Ik zit lekker in mijn vel en heb mezelf leren accepteren. Ik was heel boos, en die pijn is nu weg. Dingen zijn goed zo en ik zie nu meer nuance. Het inzicht dat mijn vader me zo vastgeklemd heeft als kind was voor mij een echte eyeopener. Het verklaart zóveel. Zo heb ik het nog nooit gezien. Er is iets in mij veranderd zodat het los is en ik er geen schuldgevoel meer over heb. 

 

Sociale angst stoornis - Naomi

Toen ik binnenkwam had ik veel spanning in mijn lichaam en heel veel angsten en onzekerheden. Ik heb mezelf weer terug gevonden en hoef mezelf niet meer te vergelijken met anderen. Daardoor heb ik niet meer de neiging om dingen te kopen om er bij te horen. Ik zit ook minder achter mij telefoon omdat ik niet meer het perfecte plaatje hoef te laten zien. Ik laat social media steeds meer los en ben realistisch nu. Qua eenzaamheid gaat het ook veel beter, zo'n verschil met de jaren ervoor. Het voelt weer goed. Alles is positiever.

 

Ik ben niet mezelf - Leonie

Ik kan dingen beter handelen ook als het niet zo leuk is. Ik heb acceptatie over hoe het is gegaan in het ziekteproces van mijn moeder. Ik voel ook geen woede meer opvlammen. Dat voelt ook gek omdat ik het niet gewend ben dat ik er niet meer ondersteboven van ben. Mijn moeder voelt hierdoor dichterbij. Ik denk weer op een leuke manier aan haar terug en niet alleen aan de nare herinneringen. Ook de mensen om me heen merken dat het weer goed met me gaat. Ik heb het gevoel dat ik dichterbij mezelf kan blijven. Ik hoef niet meer zo veeleisend naar mezelf te zijn. Het is oké als het even niet lukt. Daardoor ervaar ik minder druk. Het was fijn dat ik alles tegen je kon zeggen. En het was prettig om van gedachten te wisselen over hoe je iets ook kunt zien vanuit een andere hoek.

 

Sociale fobie - Inge

Ik heb het gevoel dat er heel veel is opgeruimd. Ik zat vast in het verleden waardoor ik alles steeds met me meedroeg. Dat voelde heel beklemmend waardoor ik niet vooruit kon kijken. En dat ben ik kwijt. Ik kon bij jou alles zeggen. Vooral met een sociale fobie is dat fijn, want daar hangt toch schaamte omheen. Ik heb het gevoel dat het allemaal goedkomt.

 

Geen filter - Gerard
Ik heb heel erg rust gekregen in mezelf. De relatie met mijn vader is heel erg verbeterd. Ik draag niet meer de last van de ander. Ik heb veel meer energie.

 

Paniekaanvallen verlaten huis - Mirthe

Het voelt als een reis door je brein. Ik ben op plekken geweest die ik niet had verwacht en kwam daarbij uit bij de eerste keer waarop ik deze paniek heb gevoeld. Ik wist het gelijk, dit is hem, deze herinnering heeft deze angst veroorzaakt. Ik heb me vaak afgevraagd of ik het wel goed had gedaan tijdens de sessie en merkte vervolgens dat het wel degelijk invloed had op mijn dagelijkse leven. Alles is in beweging gekomen. Ik heb zelfs een vakantie geboekt. Bizar ook hoe snel emoties kunnen verdwijnen. Het heeft me inzicht in mezelf gegeven. Vrijheid.

 

Conflict in mezelf - Kitty

Ik wilde heel graag gaan staan voor mezelf maar ik ervaarde een conflict. Met IEMT hebben we gewerkt aan oude machtsstructuren en gevoelens van erkenning en gezien worden. IEMT heeft me dichterbij mijn kern en mijn 'zijn' gebracht. Het is een effectieve methode voor het ontladen van lading. Daarbij ben jij een prettig persoon, heel open en neutraal en dat is je kracht. Alles is oké en je oordeelt niet.

 

Niet happy zijn - Winfried

Nogmaals dank 🙏 voor eh ja waarvoor? Luisterend oor, koffie 😎, doorvragen, IEMT, mij zien! en mij  een vrolijker mens te laten zijn. Daar voor dus. Warme groet.

 

Paniekaanvallen - Ingeborg

De paniekaanvallen zijn er niet meer en ik weet nu zelf best veel van hoe en wat. Ik slaap weer goed, ik ben helder in mijn hoofd. Niet meer opgejaagd, relaxed en ik overzie meer dingen. Ik sta weer open voor dingen. Het is niet normaal wat er allemaal weg is gegaan. Ben heel blij met de hulp die ik van jou heb gehad!! 100% een aanrader! Ben ik je erg dankbaar voor.

 

Twijfels over mezelf - Jade

Je hebt de stenen in mijn buik weggehaald die ik er zelf niet uit kreeg. Wat ik moeilijk vond en ook lichamelijk voelde, heeft nu rust gekregen. De horrornacht heeft een plekje gekregen, het blijft een herinnering maar ik voel me er niet meer gestrest onder. Het vervelende gevoel is van mijn schouders af. Het heeft echt gewerkt. Ik voel me ook minder bot en boos als ik een vervelende situatie ervaar. Ik begrijp mijn gevoel beter en kan anticiperen in plaats van gelijk in een oud patroon te schieten. Ik sta sterker in mijn schoenen als ik keuzes maak en ik houd beter voet bij stuk. Je hebt me veel handvaten gegeven van wat ik kan doen en waarmee ik mezelf kan redden in situaties. 

 

Paniekaanvallen - Anne

In het begin was ik steeds bezig met de paniekaanvallen. In de loop van de tijd keek ik er alleen maar naar uit om nog weer een stukje van mezelf te verbeteren. Ik begrijp mezelf veel beter en heb meer connectie met mezelf. Ik voel me een heel ander persoon. Het piekeren is er zo goed als niet meer. Ik voel me rustiger, zelfs andere mensen valt het op. Ik accepteer mijn gevoelens en ben minder perfectionistisch. Ik heb ruimte in mijn hoofd om te reflecteren: is dit realistisch of niet? De tunnelvisie is weg en ik zie ook weer andere paden. Ik dronk ook eerder best veel en nu heb ik daar helemaal geen zin meer in.  Een half jaar geleden had ik me niet kunnen voorstellen dat ik hier zo als persoon zou zitten.

 

Vies gevoel - Sarah

Je bent heel allround en heel anders dan de andere therapeuten die ik heb gehad. Je legt alles uit en je kijkt veel breder. Je bent de eerste die me snapt en mij begrijpt. Je kijkt veel verder dan het probleem. Deze methode wil je van de daken schreeuwen. Het is een wereld van verschil met EMDR.

 

Ik was alle hoop verloren en had een vies gevoel en wat ik niet snapte. Eerlijk gezegd dacht ik dat ik hier nooit vanaf zou komen. Ik heb bij jou geleerd dat mijn gevoel wel klopt ongeacht wat iemand gedaan heeft. Je bent dus niet gek als je een bepaald voorgevoel hebt. Je bent ook niet de enige. Mijn eigen gevoel mag er zijn en ik kan er weer op vertrouwen.


Vastzitten in het leven
 - Romy

Ik heb stappen gezet. Het is alsof ik meer body en stevigheid heb en meer de durf om het te doen. Ik heb het vertrouwen dat als ik stapjes zet, dat ik het kan en dat ik dingen vast kan houden. Er is meer bewustzijn en inzicht gekomen. Ik heb verschillende overtuigingen die ik van anderen had overgenomen, kunnen ontkoppelen. Ik durf weer verder te kijken en de regie te nemen over mijn leven.

  

Gebrek aan zelfvertrouwen - Dianne

Na wat ik tot nu toe had gedaan, merkte ik dat er meer nodig was dan alleen praten. Je bood rust en ruimte zodat ik kon vertrouwen op het proces. Daardoor kon ik uit mijn hoofd en meer bij mijn gevoel komen. Je wist hierin telkens de kern te raken. Voor mij was IEMT niet alleen het oplossen van problemen maar je krijgt er ook iets dat je graag wilt voor terug. Ik kan me nu niet meer voorstellen dat het zo was.

 

Slaapproblemen  - Norbert

Ik heb meer afstand gekregen tot wat een ander van mij verwacht op het gebied van werk en van de mensen om me heen. Ik voel een meer natuurlijke afstand. Daarnaast is de trigger weggehaald waardoor ik het gevoel had, dat ik 's nachts steeds alert moest zijn. Voor mij is het alsof de hele browsergeschiedenis is gewist en ik gewoon weer kan leven zoals het is. De ruimte die is ontstaan heeft zich gevuld met een gevoel het komt wel goed en het mag er zijn. Ik heb er vrede mee.

 

'Ik denk altijd dat iets mijn schuld is' - Catja

 De IEMT sessies hebben me rust en ruimte gegeven en het vermogen om dingen te relativeren. Ook heb ik nu inzicht in mijn eigen gevoel en wat dit met je doet en hoe je dat een plekje kunt geven. Ik stond een beetje sceptisch tegenover IEMT maar ik heb gemerkt dat ik er niet bang voor hoefde te zijn maar dat het je heel veel brengt. Ik ben heel blij dat ik het heb gedaan.

 

Tinnitus - Alex

De sessies hebben mij rust gebracht en bepaalde zelfkennis. Wat ik ook fijn vond, is dat ik in de gesprekken met jou mijn ei kwijt kon. Ik kwam binnen met een twijfelachtig gevoel maar het heeft geleid tot meer acceptatie door onbewust dingen te veranderen.


Jeugdtrauma - Ida
Ik ben een dame van één en tachtig jaar. In mijn vroege jeugd is er iets gebeurt wat mijn leven heeft doen veranderen, vanaf die tijd was ik geen kind meer. Het vrolijke ongeschonden meisje moest flink zijn en mocht niet huilen. Ik heb mijn hele leven geprobeerd flink te zijn en heb mijn verdriet nooit kunnen uiten omdat ik anderen niet wilden kwetsen. Ik heb mijzelf hierdoor jaren te kort gedaan, aardig zijn voor anderen maar niet voor mezelf, ik had een wond die niet heelde. Door de jaren heen heb ik verschillende keren om hulp gevraagd maar ik werd niet begrepen.

 

Nu ik pasgeleden in een huilbui uitbarstte bij een bezoek aan een specialist gaf zij mij het advies om met Veronique Janssens contact op te nemen. Ik heb dat advies eerst met mijn huisarts besproken, bij mij was een groot wantrouwen ontstaan naar therapeuten en hulpverleners door slechte ervaringen door de jaren heen. Uiteindelijk na lang aarzelen heb ik contact opgenomen met Veronique. 

 

De therapie zal door veel mensen niet begrepen worden maar mijn vertrouwen in Veronique bij het eerste gesprek gaf mij hoop. Na één sessie was er iets gebeurt met mij waardoor mijn wonden waren geheeld en ik weer blij kon zijn, met mijzelf en verder kan met het leven.  

 

Veronique is voor mij een “toverfee” geweest, zij heeft mij bevrijd van de dwang die mij als kind was opgelegd. Nu kan ik uiteindelijk mijzelf zijn en hoef niet langer flink te zijn. Ik voel mij nu pas bevrijd van een zware last, ik kan nu uiteindelijk blij zijn met mijzelf. Het is een wonder! 

 

Onrust - Gina
Ik vond het hier super fijn. Bliss! Je kunt goed analyseren,
 je bent kundig en empathisch. Je weet precies waar we het over hebben. Ik ben meer dan tevreden!

Diepongelukkig - Alexandra

Ik was diepongelukkig en er was niks dat mij nog vrolijk maakte. Anderen zeiden het ook. Ik kon geen kant meer op en dacht 'als dit maar helpt'. Na de eerste sessie dacht ik al 'dit helpt echt!'. Als je dus denkt dat je vastzit dan is er dus nog iets waarmee je toch iets helemaal opruimt. Maar dan ook heel grondig. Je sluit het helemaal af en het komt ook niet meer terug. Pas dan kun je dingen echt laten rusten. Je hebt me helemaal vrolijk gemaakt.

 

Trauma na suïcide - Simone
Door een trauma ben ik erg angstig geweest. Ik vond het moeilijk om alleen te zijn en was vaak gestresst. Deze stress zette zich om in druk op de borst en andere fysieke klachten. Voor deze klachten ben ik al vaker naar de huisarts geweest maar volgens hem was er niets aan de hand. Na slechts twee sessies bij Veronique ben ik van alle klachten af en voel ik mij een stuk rustiger en relaxter. Tijdens de sessie voelde ik ook al meteen verschil. Heel bizar en moeilijk te verwoorden maar zo ontzettend blij dat het nu weg is!

 

Ik voel me niet mezelf - Anja
Zo blij met jouw hulp. Ik voel me sterker en stabieler. Ik vind het een flinke stap voorwaarts en ervaar jouw therapie als erg warm en prettig! Dankjewel voor alles, Veronique.

 

Levenstrauma - Niek

Bedankt voor de ongelooflijke goede begeleiding. De eerste therapie die voor mijn gevoel wat heeft gedaan. De afspraken hebben mij een boel rust en acceptatie van het leven gegeven. Ik ben tot belangrijke inzichten gekomen. De dingen zijn zoals ze zijn en ik realiseer me dat het niet altijd aan mij ligt. Je hebt een luisterend oor en je oordeelt niet en dat is heel fijn. Verfrissend om er zo over te praten. Nogmaals bedankt!


Sombere gevoelens en gevoel van druk - Koen K.

Van mezelf ben ik echt heel nuchter en vroeg me af hoe kan dit mij helpen. Het heeft echt, echt heel veel veranderd. Ik zit veel beter in mijn vel en sta veel steviger in mijn schoenen. Ook jouw ruimte klopt gewoon. Die geeft mij een fijn en positief gevoel.

 

Paniekaanvallen - Maud S.

Toen ik bij jou kwam, had ik de hoop al opgegeven. Ik dacht het probleem ligt bij mij en er is geen oplossing voor. Aan het begin had ik er weinig vertrouwen in, tot het moment dat ik dacht 'dit werkt'. Ik sta weer stevig in mijn schoenen. Het gaat veel beter. Ik snap niet helemaal hoe het kan, maar ik vind het wel heel fijn!


'Ik herken mezelf niet meer'  - Yvette

IEMT heeft me rust en mezelf gebracht. Het gaat super goed met me. Het vrije wat ik altijd al in me heb, voel ik weer. Ik heb weer zin om leuke dingen te doen. Ik krijg alleen maar complimenten. Dat zeggen mijn kinderen ook. Zelfs mijn familie zegt het. Ik ben rustiger en relaxter geworden. Alles is verzacht. Gelukt. Check!

 

Drugsgebruik  - Tanja

De afspraken met Veronique  hebben mij heel erg geleerd om te relativeren. De schrikreacties die ik had, zijn weg. Inzoomen op het probleem heb ik omgebogen naar uitzoomen zodat ik meer naar het geheel kan kijken. Daardoor komen ook goede herinneringen weer meer naar voren. De veroordelende stemmen zijn gecanceld en veranderd in tegengeluid. In relativering. Ik heb er een andere mindset door gekregen.

 

Jeugdtrauma/PTSS - Marcel

Ik heb 20 jaar met angst en spanning rondgelopen en ik had er eerlijk gezegd geen vertrouwen meer in dat ook maar iets zou helpen om mij beter te voelen. Ik heb van alles geprobeerd waaronder EMDR en was over IEMT zeer sceptisch. Het is ongelooflijk maar dit is voor mij een nieuw leven, alsof ik mijn leven weer terug heb. Het wolkendek is verdwenen en de zon is weer doorgebroken. Ik kan weer normaal functioneren zonder in angst te schieten. Ik zou iedereen willen adviseren een poging te wagen. Voor mij is het boven verwachting en beter gegaan dan ik ooit had gedacht. Ik ben dolblij!

 

Onredelijke boosheid - Jade

De sessies hebben mij rust gebracht in de zin van actie - reactie. Daardoor kan ik situaties die zich voor doen beter relativeren.

 

Persoonlijk consult / reading - Marielle Nieuwenhuis

Hoi Veronique,

Nog even een klein berichtje. We hebben een hele fijne sessie gisteren bij je gehad. 

We voelen ons rijk!! Wat doe je het mooi, zo rustig en betrokken.

Het was inderdaad precies wat we 'nodig' hadden.

Warme groet, Marielle

 

Paniekgevoelens door irrationele gedachten  - Mae
Ik kan meer rust ervaren en met een nuchtere blik naar mezelf kijken waardoor ik het gevoel krijg: ik mag er zijn. Ik ben dus niet gek. Ik hoef dus niet zo aan mezelf te twijfelen.

 

Spanning en gevoel van angst door hyperventilatie  - vader van Thijs
Onze zoon was de laatste weken erg gespannen en angstig. Het belemmerde hem in zijn dagelijkse gang. We besloten om IEMT bij Veronique te doen, omdat we goede geluiden daarover gehoord hadden. Zéér bijzonder en mooi om te zien hoe makkelijk Veronique het gesprek aan ging met onze zoon. Hij praatte daardoor honderduit en voelde zich op zijn gemak. Na nog geen anderhalf uur therapie is onze zoon bijna geheel verlicht van zijn angsten en pakt hij alles weer op zoals hij normaal ook deed. Wij weten een volgende keer naar wie we toe moeten!

 

Onredelijk reageren - Viktor
Er was gelijk een klik en ik voelde me op mijn gemak bij jou waardoor ik alles kon zeggen. Dat heb ik als fijn ervaren. Je hebt me zelf aan het denken gezet. De oplossing was snel gevonden.

 

Depressieve klachten - Hanna

Er zijn heel wat stenen uit mijn rugzak verdwenen. Dat voelt heerlijk licht. Ik trek me de dingen van anderen niet meer zo aan. Daardoor kan ik veel meer genieten van de mooie dingen en mensen om me heen. Ik lach weer en voel me een blijer mens!

Verlies van partner - Yvette
Ik kwam voor het verdriet van Rob maar het is veel meer geworden dan alleen dat. Ik heb leren dealen met het verdriet en mezelf teruggevonden. Je betrokkenheid en aanwezigheid is heel sterk en dat is heel fijn. Je ziet wat er onder de oppervlakte zit, je benoemt het ook en daar gaan we mee aan de slag. Alle respect en credits naar jou. Zonder jou had ik het niet gekund.

 

Aanhoudende irritatie collega - Arno

Ik kon nooit op een normale manier reageren naar een bepaalde collega. Er kwam steeds heel veel woede en frustratie naar boven. Waar het vandaan kwam, snapte ik zelf niet. Tijdens de IEMT bleek dat dit te maken had met een situatie van vroeger. Hoe het kan, weet ik niet maar sinds ik bij jou ben geweest, kan ik op een ontspannen manier met haar samenwerken!

 

Paniek voor ballonnen - moeder van Pepijn
De complete hysterie bij Pepijn voor ballonnen is volledig weg. Geen overstuur kind meer, geen idioot gehuil, geen gegil. Het ballon-probleem gaat altijd een beetje hand in hand met het vuurwerk en de knallen. De echte test kwam op oudjaarsdag. Pepijn heeft op en af van binnen naar buiten gelopen (al zo'n geweldig verschil) en de hele middag zelf rotjes afgestoken. Zelfs bij de grote knallen keek hij niet meer op of om. Ik ben er van overtuigd dat wat jij hebt gedaan met IEMT, gigantisch heeft geholpen. Een onwijs dankjewel daarvoor! Serieus, het is bijzonder om te zien wat zo'n methode kan losweken voor zo'n klein ventje. Daar ben ik je erg dankbaar voor.

 

Angst voor school en contact met anderen - Jasmijn

Ik wist niet wat ik van IEMT moest verwachten maar ben blij dat ik gegaan ben. Mijn gevoel over mezelf is heel anders en naar de buitenwereld ook. Er is een hele lading van af. Heel chill!

 

Thema zichtbaarheid - Jannah

Er is heel veel gebeurd. Ik realiseer me ineens hoe klein ik mezelf heb gehouden. Ik voel me ook echt 'anders', kan het niet zo goed onder woorden brengen. Versie Jannah 3.0 of zo... meer compleet!

 

Angst om het huis uit te gaan - Joke

Toen ik voor het eerst bij jou kwam, voelde ik me gevangen in mezelf. Na de behandelingen bij jou voel ik me bevrijd. Ik kan weer plezier hebben en durf weer dingen te ondernemen. Dat nare angstige gevoel heb ik definitief achter me gelaten.

 

Moeilijke relatie met zoon - Marco

Tussen mijn zoon en mij gaat het nu zoveel beter. Ik heb meer contact. Hij heeft voor het eerst sinds tijden uit zichzelf weer dingen tegen mij verteld. Heel apart hoe mijn IEMT-sessie effect heeft op onze relatie.

 

Aanhoudend verdriet om verbroken relatie - moeder van Dionne

Met Dionne gaat het duidelijk beter. De scherpe randjes zijn er van af!

 

Stapelverlies - Madelon

Een beetje terughoudend kwam ik bij je binnen. Ik had een wirwar aan ervaringen en verdrieten bij me. Helaas leidde dat tot een vicieuze cirkel waar ik in vastliep. Dus daar zat ik als verdwaasd en kwetsbaar vogeltje gewoon maar stilletjes en stuurloos te zitten. Je heb het vogeltje voorzichtig benaderd, ervoor gezorgd, het gevoed, gekoesterd. Ik leerde dat verdriet er mag zijn, het behoeft geen oplossing als je het leert kennen. Je gaf houvast, richting, inzichten en moedigde aan. Nu is het vogeltje sterk genoeg om op eigen kracht weer uit/verder te vliegen. Met meer levensvreugde, zelfkennis en zelfvertrouwen. Jouw warme en deskundige begeleiding was een unieke ervaring die ik, op mijn beurt, zal koesteren. 

 

Niet genieten en moeite met focus op school  - Kim

Een negatief gevoel overspoelde me op de momenten dat ik juist wilde genieten. Het lukt me, door een gevoel van onrust, niet om me te focussen op school. Ik heb lang geprobeerd te achterhalen hoe het kwam dat ik me zo voelde. Het lukt me alleen steeds niet. Ik wilde graag van die vervelende gevoelens af, maar had het idee dat praten niet zou helpen. Ik had namelijk zelf al geprobeerd te bedenken hoe en waarom deze gevoelens ontstonden en hoe ik er van af moest komen, en het was me niet gelukt. Dat is juist het fijne aan IEMT. Je hoeft niet logisch na te denken, alleen maar te voelen. Gevoelens zijn namelijk soms ook niet te beredeneren. Veronique heeft veel verstand van wat ze doet. Ze heeft me een duidelijke uitleg gegeven over hoe je hersenen in elkaar zitten, en waarom het inderdaad soms gewoon niet lukt om gevoelens zelf op te lossen. 
Ik voelde me erg op mijn gemak. Omdat je merkt dat Veronique weet wat ze doet, durf je het nadenken ook los te laten. Je durft er op te vertrouwen dat het wel goed gaat. Ik heb twee consulten bij Veronique gehad. Het eerste consult ging over het negatieve gevoel tijdens de momenten dat ik wilde genieten. Diezelfde dag zou ik met een vriendin naar het terras gaan. Waar ik vóór het consult het liefst naar huis wilde als ik op het terras zat, maakte ik me daar die avond niet eens druk om. Na een tijdje dacht ik zelfs: 'Moet ik me niet slecht voelen nu?'.  Heel bijzonder. Na één consult kon ik al gelijk meer genieten van leuke dingen.

 

'Veronique werkt transparant, adequaat en zorgvuldig'  - Josje Geerse, docent, therapeut en supervisor Sociale Academie Utrecht

Veronique is een rouwtherapeut die haar vak en professionele handelen serieus neemt. Ze is in staat om nieuwe inzichten op het gebied van verlies- en rouwbegeleiding concreet te vertalen naar de praktijk, d.w.z. toe te passen in haar begeleiding van cliënten. Ik vind haar werkwijze transparant, adequaat en zorgvuldig en raad haar van harte aan bij zowel collega-therapeuten als cliënten!

 

Buikpijn klachten - Astrid

Het gaat goed met mij, erg bijzonder. Ik voel me stukken lichter in mijn lijf. Mijn buikpijn is wonderwel ook rustiger, dat ik de pijn soms mis. Dan denk ik 's avonds: ik heb mijn buik vandaag helemaal niet gevoeld met lopen, fietsen etc. Dus al met al bijzonder en een zeer fijne ervaring! Ik kom graag weer terug voor een vervolg behandeling. Bedankt Veronique!

 

Onzekerheid - Marlies

Heel bijzonder dat Veronique zo goed de vinger op de zere plek kan leggen en mijn ziel kan doorgronden. Ik ben heel blij met de boodschap die ik heb gekregen en ga er zeker wat mee doen. Wat ik heel knap vind, is dat Veronique met veel respect voor de ander, kan verwoorden wat ze voelt.

 

Kluwen met gevoelens - Marieke

In mijn leven is er veel gebeurd. Door de afspraken met Veronique hebben we de gebeurtenissen kunnen ordenen. Ik begrijp nu waarom ik reageer zoals ik reageer bij heftige gebeurtenissen. Het geeft me heel veel rust.

 

Gevoel van onrust - Jeroen

Ik vond het echt heel bijzonder. Alleen al het gesprek heeft me veel kalmte gegeven : )

Dank je wel.

 

Verlies en eenzaam gevoel - Ellen

Het is fijn om met Veronique te praten over het verlies van mijn beide ouders. Hoewel ik veel steun ervaar vanuit mijn omgeving, is het fijn om mijn gevoelens te delen met iemand die mij verder niet kent. De gesprekken doen recht aan wat mijn ouders voor mij betekend hebben. Hierdoor kan ik beter met het verlies omgaan.

 

 Stressgevoelens - Julia

Duidelijke uitleg, openheid, professioneel. De rust die Veronique uitstraalt voelt goed. Niks zweverigs!

Veronique Eijkelkamp

06 - 316 835 16

veronique@praktijkoverleven.nl

Delden

KvK - 72984481

BTW - NL001650831B84